Over Winston

Reeds geadopteerd

Winston Beschrijving

𝐍𝐚𝐚𝐦: Winston π‹πžπžπŸπ­π’π£π: ongeveer 2 jaar (op 25.08.23) π†π«π¨π¨π­π­πž: middelmaat π†πžπ¬π₯𝐚𝐜𝐑𝐭: reu π•πžπ«π›π₯𝐒𝐣𝐟𝐩π₯𝐚𝐚𝐭𝐬: sinds 25 augustus 2023 het asiel in Grudziadz Winston is onze volgende ruwharige hond. Hij is ongeveer 2 jaar oud. Hij kwam samen met Camel in het asiel. Wij willen heel graag geloven dat deze geweldige honden niet in de steek zijn gelaten. Dat ze gewoon zwerfhonden zijn. Dat daarom niemand naar ze op zoek is. Zoals het past bij een staande hond, beschikt hij over eindeloze hoeveelheden energieπŸƒ Het zou ideaal zijn als de nieuwe baas een actief persoon is. Iemand die Winston van uitputtende wandelingen voorziet, gecombineerd met plezier en werken. Deze hond heeft een vriendelijk karakter, speelt graag met andere honden en behandelt mensen als hun beste vriendπŸ₯° Iedereen die Winston ontmoet, wordt op het eerste gezicht verliefd op hem. En dat verbaast ons helemaal niet, want het is onmogelijk om zijn schoonheid en zijn zachte en vrolijke karakter te negeren😊 Wij geloven dat Winston binnenkort een forever home zal vinden en de winter niet in het asiel zal doorbrengen.

Als u geïnteresseerd bent reageer dan via het contactformulier of stuur ons een pb via onze facebook groep, bellen kan via 0031 626 378 666 (Aleksandra Sajdak, engels) alleen tussen 18:30-21:30 uur.

Alle honden worden geplaatst middels een adoptie procedure, intakeformulier, huisbezoek en met een adoptieovereenkomst Als u op contact bij de betreffende hond klikt, komt u direct bij het intakeformulier.

Interesse in Winston, dan kunt u contact opnemen met ons

Geslacht Reu
Leeftijd 2 jaar
Leeftijdscategory Puppy
Formaat / Grootte Gemiddeld
Kan met honden? Ja
Kan met katten? Onbekend
Kan met jonge kinderen? Onbekend
Kan met oudere kinderen? Ja
In opvang? Nee
Facebook pagina Klik hier