Over Trybik

Reeds gereserveerd

Trybik Beschrijving

πŸ†˜πŸ†˜πŸ†˜ HET ASIEL GAAT SLUITEN - OVERPLAATSING πŸ†˜πŸ†˜πŸ†˜

Naam: Trybik π‹πžπžπŸπ­π’π£π: 4 jaar (op 15.08.23) π†π«π¨π¨π­π­πž: middelmaatje π†πžπ¬π₯𝐚𝐜𝐑𝐭: reu π•πžπ«π›π₯𝐒𝐣𝐟𝐩π₯𝐚𝐚𝐭𝐬: JΔ™drzejewo (KC-58)

Update 5-1-2024 Hallo, ik ben Trybik en ik ben een unieke knappe kerel❀️ Kunt u zich voorstellen dat ik hier al ruim 3 jaar zit en pas sinds kort buiten het asiel wandel? Ik ben hier al sinds ik een kind was en ik was bang. Maar onlangs besloot ik dat ik klaar ben met de angst en dat het tijd is om naar de mensen toe te gaan. Ze voeden me best goed en ik houd van lekker etenπŸ˜‰ Officieel ben ik nog steeds een beetje voorzichtig. Maar als ik het vergeet, leun ik zachtjes met mijn pootjes op mijn tante en vraag om lekkers. En ik houd steeds meer van aaienπŸ₯° Ik word een echt huisdier. Verder durf ik tijdens een wandeling zelfs het water in 🌊 En met andere honden kan ik goed overweg. Al bijna 4 jaar heb ik meer contact met ze dan met mensen. En dat is het voor mij.

Trybik πŸ’” Dit is een van die honden die de aanwezigheid van mensen erg ongemakkelijk vindt... Geen wonder - hij is nog jong maar verblijft al het grootste deel van zijn leven in het asiel. De vrijwilligers kunnen steeds dichterbij komen en Trybik begint ze te vertrouwen, maar het gaat vrij langzaam. Hopelijk lukt het ze binnenkort Trybik te overtuigen om een wandeling te maken. Het is moeilijk te geloven dat hij al enkele jaren niets anders heeft gezien dan de kennel en uit-laatplaats binnen de asielmuren. Aangemoedigd door iets lekkers komt hij dichterbij en neemt de beloning graag aan. Voorzichtig, maar toch nieuwsgierig. Het is duidelijk te zien dat Trybik een vrolijke hond is met een grote potentie. Hij hoeft zich alleen maar open te stellen. We zullen het nogmaals herhalen: de beste en snelste effecten worden thuis geboekt, in een veilige omgeving, naast een mens Moeten zulke honden direct worden afgeschreven? Veel mensen denken van wel maar dit is zeker niet zo. Deze honden zijn zo dankbaar, zo trouw, zo erg toegewijd. Als U zo’n hond een keer heeft meegemaakt, wilt U niet meer anders. Als U, net als wij, denkt dat Trybik een kans verdient op een normaal leven, geeft hem dan deze kans

Als u geïnteresseerd bent reageer dan via het contactformulier of stuur ons een pb via onze facebook groep, bellen kan via 0031 626 378 666 (Aleksandra Sajdak, engels) alleen tussen 18:30-21:30 uur.

Alle honden worden geplaatst middels een adoptie procedure, intakeformulier, huisbezoek en met een adoptieovereenkomst Als u op contact onderaan het profiel bij de betreffende hond klikt, komt u direct bij het intakeformulier.

Interesse in Trybik, dan kunt u contact opnemen met ons

Geslacht Reu
Leeftijd 4 jaar
Leeftijdscategory Volwassen
Formaat / Grootte Gemiddeld
Kan met honden? Ja
Kan met katten? Onbekend
Kan met jonge kinderen? Onbekend
Kan met oudere kinderen? Ja
In opvang? Nee
Facebook pagina Klik hier