Jada Beschrijving

Jada verblijft sinds 14.05.23 in de opvang in Idegem, BE / komt uit Jędrzejewo

Update van haar opvang, oktober 2023 Jada❤️ U kunt met haar kennismaken in Idegem, België. Ze is daar sinds 14 mei in opvang. Jada is een mooie hond van 4 jaar en ongeveer 28 kg. Deze knapperd pikt snel commando’s op en is heel aanhankelijk. Ze is een echte allemansvriend en kan goed met kinderen overweg👦 Ook met jonge kinderen heeft ze helemaal geen probleem. Katten triggeren wel nog haar jachtinstinct maar, met tijd en geduld, kan dit er worden uitgetraind🐈 Dit is een hond met een grote "will to please", een echte herder. Ze kan goed overweg met de hond van het opvanggezin🐶🐶 Jada is een energieke hond die op zoek is naar een actieve baas🚶🏻‍♀️🚶 In de plaats krijgt u een ontzettend lieve en trouwe viervoeter.

INFO VAN HAAR OPVANG Jada is een heel aanhankelijke hond die snel commando's oppikt. Het opvanggezin heeft haar Jada gedoopt en daar luistert ze inmiddels goed naar. Het is een echte allemansvriend en kan goed met kinderen overweg. Ook met jonge kinderen heeft ze helemaal geen probleem. Katten triggert wel nog haar jachtinstinct maar, met tijd en geduld, kan dit er worden uitgetraind. Het is een hond met een grote "will to please", een echte herder. Ze kan goed overweg met de hond van het opvanggezin. Jada is een energieke hond die op zoek is naar een actieve baas. In de plaats krijg je een ontzettend lieve en trouwe viervoeter.

Als u geïnteresseerd bent reageer dan via het contactformulier of stuur ons een pb via onze facebook groep, bellen kan via 0031 626 378 666 (Aleksandra Sajdak, engels) alleen tussen 18:30-21:30 uur.

Alle honden worden geplaatst middels een adoptie procedure, intakeformulier, huisbezoek en met een adoptieovereenkomst Als u op contact bij de betreffende hond klikt, komt u direct bij het intakeformulier.

Interesse in Jada, dan kunt u contact opnemen met ons

Geslacht Teef
Leeftijd 4 jaar
Leeftijdscategory Volwassen
Formaat / Grootte Gemiddeld
Kan met honden? Ja
Kan met katten? Onbekend
Kan met jonge kinderen? Onbekend
Kan met oudere kinderen? Ja
In opvang? Is in opvang
Facebook pagina Klik hier