Over Rudy 2

Rudy 2 Beschrijving

𝐎𝐩𝐯𝐚𝐧𝐠 𝐨𝐟 𝐚𝐝𝐨𝐩𝐭𝐚𝐧𝐭 𝐠𝐞𝐳𝐨𝐜𝐑𝐭

πŸ†˜HET ASIEL GAAT SLUITEN - OVERPLAATSING πŸ†˜

πš‰πš’πšŽ πšŸπš˜πš˜πš› πš–πšŽπšŽπš› πš’πš—πšπš˜πš›πš–πšŠπšπš’πšŽ: https://www.facebook.com/share/afyBrbcVXeDxTnin/

𝐍𝐚𝐚𝐦: Rudy 2 π‹πžπžπŸπ­π’π£π: 8-9 jaar (op 01.03.24) π†π«π¨π¨π­π­πž: middelmaatje π†πžπ¬π₯𝐚𝐜𝐑𝐭: reu π•πžπ«π›π₯𝐒𝐣𝐟𝐩π₯𝐚𝐚𝐭𝐬: Jedrzejewo Rudy met zijn mooie amberkleurige ogen ❀️ Hij gaat niet vaak wandelen, hoewel hij sinds 19 september 2019 in het asiel zit πŸ˜₯ Vroeger was hij erg bang en wilde hij niet echt contact hebben met mensen😱. Zijn wandelingen waren echter altijd zeer succesvol ❀️ Rudy snuift nieuwsgierig de wereld op en volgt prachtig zijn wandelgenoot. Het is een hond met veel potentie voor een goede vriend♥️. Laten we hem niet afschrijven omdat hij al senior is.πŸ™πŸ™ Laat zijn advertentie de wereld in vliegen, laat het door zoveel mogelijk mensen gezien worden. Misschien lacht het geluk hem eindelijk ook toe. Rudy kan goed overweg met andere honden. Hij is koel, kalm en zeer sympathiek πŸ•‍🦺 Rudy's is ingeënt, gecastreerd en heeft een chip. Hij wacht in het asiel. Deel hem alstublieft. Laat hem bij u thuis komen. Geef hem een opvang, warmte en liefde. Adopteer.

Interesse in adoptie van Rudy 2? Reageer dan via het contactformulier onderaan de pagina. Bellen kan tussen 18.30-21.30 met Aleksandra Sajdak (0031 626 378 666, Engels).

Wij plaatsen honden altijd via onze adoptieprocedure: intakeformulier, huisbezoek en adoptie-overeenkomst .

Interesse in Rudy 2, dan kunt u contact opnemen met ons

Geslacht Reu
Leeftijd 9 jaar
Leeftijdscategory Senior
Formaat / Grootte Gemiddeld
Kan met honden? Ja
Kan met katten? Onbekend
Kan met jonge kinderen? Onbekend
Kan met oudere kinderen? Ja
In opvang? Komt in opvang
Facebook pagina Klik hier