Over Pako

Reeds geadopteerd

Pako Beschrijving

𝐎𝐩𝐯𝐚𝐧𝐠 𝐨𝐟 𝐚𝐝𝐨𝐩𝐭𝐚𝐧𝐭 𝐠𝐞𝐳𝐨𝐜𝐡𝐭

𝐍𝐚𝐚𝐦: Pako 𝐋𝐞𝐞𝐟𝐭𝐢𝐣𝐝: 2 jaar (op 14.04.24) 𝐆𝐫𝐨𝐨𝐭𝐭𝐞: middelmaatje 𝐆𝐞𝐬𝐥𝐚𝐜𝐡𝐭: reu 𝐕𝐞𝐫𝐛𝐥𝐢𝐣𝐟𝐩𝐥𝐚𝐚𝐭𝐬: Jedrzejewo / H PAKO - EEN HOND WIENS DE HELE WERELD OP ELK MOMENT ZAL INSTORTEN. Een jong, levenslustig hondje is dringend op zoek naar een liefdevol huis dat hem omringt met warmte en veiligheid. Deze vrolijke en energieke allemans vriend is de belichaming van vreugde en eindeloze behoefte aan activiteit. Pako houdt van lange wandelingen waarin hij de wereld kan verkennen en van elk moment kan genieten. Zijn passie is spelen met een bal, waarmee hij urenlang bezig kan zijn en hem niet alleen vermaak biedt, maar ook de nodige dagelijkse portie beweging. De gevoeligheid van Pako maakt hem uiterst toegewijd aan de mensen. Hij is een trouwe metgezel die op zoek is naar een stabiel en liefdevol huis waar hij op kan bloeien. Zijn zachtaardigheid tegenover kinderen maakt hem een ideale kandidaat als familielid, waar hij met de jongsten kan opgroeien en de kinderen tegelijkertijd de empathie en verantwoordelijkheid kan leren. Door Pako te adopteren, krijgt u niet alleen een trouwe vriend, maar ook een familielid van onschatbare waarde die veel vreugde en energie bij u thuis mee zal brengen. Het is een beslissing die het leven van zowel de hond als zijn nieuwe eigenaar zal veranderen en beide partijen onvoorwaardelijke liefde en talloze momenten van geluk zal bieden. Als je het gevoel hebt dat je je hart en huis voor hem kunt openen, aarzel dan niet. Zo'n vriend wacht op jou om samen nieuwe, mooie verhalen te creëren. Pako is ongeveer 2 jaar oud, gecastreerd, gechipt en gevaccineerd. Hij doet het goed met meeste honden, maar hij accepteert geen katten. Hij weegt ongeveer 13 kg. Pako woonde een tijdje bij een opvang familie in Polen, helaas moeste hij weg omdat ze geen tijd voor hem hadden. Hij verblijft nu in een hondenhotel maar daar moet hij ook helaas weg.

Als u geïnteresseerd bent, reageer dan via het contactformulier of stuur ons een pb via onze facebook groep, bellen kan via 0031 626 378 666 (Aleksandra Sajdak, Engels) alleen tussen 18:30-21:30 uur.

Alle honden worden geplaatst middels een adoptieprocedure, intakeformulier, huisbezoek en met een adoptieovereenkomst. Als u op "contact" hieronder klikt kunt u het intakeformulier invullen.

Vergeet als u uw interesse kenbaar gemaakt heeft via contactformulier of mail niet in uw spambox te kijken. We krijgen heel vaak geen reactie op onze e-mails.

Interesse in Pako, dan kunt u contact opnemen met ons

Geslacht Reu
Leeftijd 2 jaar
Leeftijdscategory Puppy
Formaat / Grootte Gemiddeld
Kan met honden? Ja
Kan met katten? Onbekend
Kan met jonge kinderen? Ja
Kan met oudere kinderen? Ja
In opvang? Nee
Facebook pagina Klik hier