Over Kovu

Reeds geadopteerd

Kovu Beschrijving

๐๐š๐š๐ฆ: Kovu ๐‹๐ž๐ž๐Ÿ๐ญ๐ข๐ฃ๐: ongeveer 2 jaar (op 17.06.23) ๐†๐ซ๐จ๐จ๐ญ๐ญ๐ž: klein middelmaatje ๐†๐ž๐ฌ๐ฅ๐š๐œ๐ก๐ญ: reu ๐•๐ž๐ซ๐›๐ฅ๐ข๐ฃ๐Ÿ๐ฉ๐ฅ๐š๐š๐ญ๐ฌ: sinds 17 juni 2023 het asiel in Grudziฤ…dz Kovu is een typische plattelandshond๐Ÿ‘จ‍๐ŸŒพ Hij is 2 jaar oud en nooit heeft iemand hem de liefde gegeven die hij verdient. Dit is een black beauty๐Ÿ–ค In plaats van rennen met andere honden, springt hij het liefst bij je op schoot. Hij geeft graag kusjes๐Ÿ’‹ Kovu vangt je op met zijn poot, wachtend op knuffels. Hij is blij als iemand aandacht aan hem besteedt. Zijn staart begint meteen te kwispelen en zijn gezicht lacht liefjes๐Ÿค— Zijn karakteristieke kenmerk is een witte stropdas gecombineerd met sokken met vlekjes๐Ÿงฆ Hij heeft nog steeds les ๐Ÿ‘จ‍๐Ÿซ nodig in het lopen aan de riem๐Ÿ•‍๐Ÿฆบ Maar met rustige wandelingen begint hij te slagen.

Als u geïnteresseerd bent reageer dan via het contactformulier of stuur ons een pb via onze facebook groep, bellen kan via 0031 626 378 666 (Aleksandra Sajdak, engels) alleen tussen 18:30-21:30 uur.

Alle honden worden geplaatst middels een adoptie procedure, intakeformulier, huisbezoek en met een adoptieovereenkomst Als u op contact bij de betreffende hond klikt, komt u direct bij het intakeformulier.

Interesse in Kovu, dan kunt u contact opnemen met ons

Geslacht Reu
Leeftijd 2 jaar
Leeftijdscategory Puppy
Formaat / Grootte Gemiddeld
Kan met honden? Ja
Kan met katten? Onbekend
Kan met jonge kinderen? Onbekend
Kan met oudere kinderen? Ja
In opvang? Nee
Facebook pagina Klik hier