Over Komik

Reeds geadopteerd

Komik Beschrijving

Komik is sinds 13 januari 2024 in opvang in Dieren (NED) en is daar na afspraak te bezoeken.

https://youtu.be/0Hjy1diu43I

Update van zijn opvang van 20 januari 2024.

Komik heeft iets van een corgi in zich met dat lange lijf en die korte pootjes. En net als een corgi kan hij hard rennen op die pootjes en houdt hij van wandelen. Buiten vindt hij alle honden leuk en binnen speelt hij graag met mijn jonge teefje.

Hij keek eerst even de kat uit de boom maar nu vindt hij het heerlijk om uitgebreid te knuffelen. Buiten negeert hij de meeste mensen. Hij komt wel even snuffelen maar net als bij een herder is er maar één baas. Soms gromt hij tegen mensen, dan schrikt hij van ze. Hij zal wat nare ervaringen opgedaan hebben met mensen toen hij als zwerfhond rondtrok door Polen. Maar als die persoon zich bukt en rustig tegen hem praat, komt hij voorzichtig snuffelen.

Komik moet nog wat vertrouwen krijgen en natuurlijk van alles leren. Hij is in opvang sinds 13 januari. Maar het is een ontzettend koddig en grappig hondje dat buiten lekker actief is maar in huis uren kan slapen of op een botje ligt te knagen.

Thuissituatie ๐Š๐ข๐ง๐๐ž๐ซ๐ž๐ง: Ja, vanaf 12 jaar ๐Š๐š๐ญ๐ญ๐ž๐ง: Nee ๐‡๐จ๐ง๐๐ž๐ง: Ja ๐€๐ฅ๐ฅ๐ž๐ž๐ง ๐ณ๐ข๐ฃ๐ง: Uurtje (nog niet langer weggeweest) ๐“๐ซ๐š๐ฉ ๐ฅ๐จ๐ฉ๐ž๐ง: Nee ๐“๐ฎ๐ข๐ง ๐จ๐Ÿ ๐ž๐ซ๐Ÿ: Nee, niet noodzakelijk

Karakter ๐๐ž๐ฐ๐ž๐ ๐ข๐ง๐ : Gemiddeld ๐€๐š๐ง๐ก๐š๐ง๐ค๐ž๐ฅ๐ข๐ฃ๐ค: Ja ๐†๐ž๐ก๐จ๐จ๐ซ๐ณ๐š๐š๐ฆ: Nee, maar komt aan lange lijn wel al netjes hier ๐‰๐š๐œ๐ก๐ญ๐ข๐ง๐ฌ๐ญ๐ข๐ง๐œ๐ญ: Nee ๐€๐ฅ๐ฅ๐ž๐ฆ๐š๐ง๐ฌ๐ฏ๐ซ๐ข๐ž๐ง๐: Nee ๐’๐ฉ๐ž๐ž๐ฅ๐ฌ: Ja ๐–๐š๐š๐ค๐ฌ: Beetje

Feiten ๐‹๐ž๐ž๐Ÿ๐ญ๐ข๐ฃ๐: 4 jaar ๐‹๐ข๐œ๐ก๐š๐ฆ๐ž๐ฅ๐ข๐ฃ๐ค๐ž ๐š๐Ÿ๐ฐ๐ข๐ฃ๐ค๐ข๐ง๐ ๐ž๐ง: Krom voorpootje, maar geen last van ๐†๐ž๐๐ซ๐š๐ ๐ฌ๐ฉ๐ซ๐จ๐›๐ฅ๐ž๐ฆ๐ž๐ง: Nee ๐Š๐š๐ง ๐ข๐ง ๐š๐ฎ๐ญ๐จ: Ja

Update van het asiel: Hij verscheen in een dorp. Effen, bruin, klein maar lang en met kromme pootjes. Eerst tolereerden ze hem. Ze gaven hem zelfs wat te eten. Maar toen begon hij de kippen te achtervolgen - dus hij liep in de weg. Dit is hoe zijn vrijheid eindigde en het leven achter de tralies begon. Het zal moeilijk voor hem zijn om hier weg te komen, of het lukt helemaal niet. Want honden die op hem lijken zitten meestal jarenlang of voor de rest van hun leven vast in het asiel. En hij is zo'n stoere hond. Hij had een soort plattelandsteckel in zijn stamboom. Maar gaandeweg werd hij zwaarder en veranderde hij in een gewone plattelandshond. Zijn ogen zijn buitengewoon. Hij kijkt ermee zoals alle slimste plattelandsmensen al eeuwenlang doen. Het is vooral een lieve, sociale hondโ™ก๏ธŽ๐Ÿฅฐ Hij vertrouwt mensen en kwispelt onmiddellijk met zijn staart. Zo gewoon, niet vooropgezet, echt eerlijk. Een goede hond zou een goede, trouwe vriend zijn als iemand hem maar wilde….

Als u geïnteresseerd bent reageer dan via het contactformulier of stuur ons een pb via onze Facebook pagina, bellen kan via 0031 626 378 666 (Aleksandra Sajdak, Engels) alleen tussen 18:30-21:30 uur.

Alle honden worden geplaatst middels een adoptie procedure, intakeformulier, huisbezoek en met een adoptieovereenkomst Als u op contact onderaan het profiel bij de betreffende hond klikt, komt u direct bij het intakeformulier.

Interesse in Komik, dan kunt u contact opnemen met ons

Geslacht Reu
Leeftijd 4 jaar
Leeftijdscategory Volwassen
Formaat / Grootte Klein
Kan met honden? Ja
Kan met katten? Onbekend
Kan met jonge kinderen? Onbekend
Kan met oudere kinderen? Ja
In opvang? Is in opvang
Facebook pagina Klik hier