Kiara Beschrijving

🆘🆘🆘 HET ASIEL GAAT SLUITEN - OVERPLAATSING 🆘🆘🆘

𝐍𝐚𝐚𝐦: Kiara 𝐋𝐞𝐞𝐟𝐭𝐢𝐣𝐝: 3 jaar (op 29.07.23) 𝐆𝐫𝐨𝐨𝐭𝐭𝐞: middelmaat 𝐆𝐞𝐬𝐥𝐚𝐜𝐡𝐭: teef 𝐕𝐞𝐫𝐛𝐥𝐢𝐣𝐟𝐩𝐥𝐚𝐚𝐭𝐬: Jędrzejewo E-305 Kiara is nog heel jong. Veel te jong om haar leven in het asiel te verpesten en ze heeft al de helft van haar leven verloren. Daardoor mist ze de socialisatie met mensen, is teruggetrokken en onzeker. De vrijwilligers hebben besloten om haar regelmatig te gaan bezoeken en ze boeken de eerste successen. Kiara begint langzaam dichterbij te komen. Ze wordt nieuwsgierig en laat zich steeds beter leren kennen. We hopen dat ze zich binnenkort laat aanraken, een tuigje aan laat trekken en samen op wandeling gaan. Ondanks haar angsten is Kiara heel lief en zachtaardig. De aanwezigheid van een tweede hond geeft haar moed. Kiara voelt zich namelijk heel fijn in het roedel. In de kennel woont ze samen met een grote reu en ze zijn inmiddels beste vrienden geworden. Ze kunnen ook heel mooi spelen met elkaar. We hopen dat iemand een helpende hand naar Kiara reikt en met haar gaat werken. Met veel liefde en geduld zal Kiara zich sneller openstellen en opbloeien richting de mensen. Dit hebben we al gezien bij andere honden en we hopen dat het ook bij Kiara gebeurt. Liefde doet wonderen.

Als u geïnteresseerd bent reageer dan via het contactformulier of stuur ons een pb via onze facebook groep, bellen kan via 0031 626 378 666 (Aleksandra Sajdak, engels) alleen tussen 18:30-21:30 uur.

Alle honden worden geplaatst middels een adoptie procedure, intakeformulier, huisbezoek en met een adoptieovereenkomst Als u op contact onderaan het profiel bij de betreffende hond klikt, komt u direct bij het intakeformulier.

Interesse in Kiara, dan kunt u contact opnemen met ons

Geslacht Teef
Leeftijd 3 jaar
Leeftijdscategory Volwassen
Formaat / Grootte Gemiddeld
Kan met honden? Ja
Kan met katten? Onbekend
Kan met jonge kinderen? Onbekend
Kan met oudere kinderen? Ja
In opvang? Nee
Facebook pagina Klik hier