Gucio Beschrijving

πŸ†˜πŸ†˜πŸ†˜ HET ASIEL GAAT SLUITEN - OVERPLAATSING πŸ†˜πŸ†˜πŸ†˜

πš‰πš’πšŽ πšŸπš˜πš˜πš› πš–πšŽπšŽπš› πš’πš—πšπš˜πš›πš–πšŠπšπš’πšŽ: https://www.facebook.com/share/afyBrbcVXeDxTnin/

https://youtu.be/rPdELiseDvg

𝐍𝐚𝐚𝐦: Gucio π‹πžπžπŸπ­π’π£π: ongeveer 6 jaar (op 11.03.24) π†π«π¨π¨π­π­πž: (klein) middelmaatje π†πžπ¬π₯𝐚𝐜𝐑𝐭: reu π•πžπ«π›π₯𝐒𝐣𝐟𝐩π₯𝐚𝐚𝐭𝐬: JΔ™drzejewo, 5 jaar asiel Gucio zit al 5 jaar in het asiel. Hij zal dit asiel binnenkort verlaten. Maar niet om naar huis te gaan. Hij wordt overgeplaatst naar een andere, onbekende, plek. Alsof 5 jaar achter de tralies niet genoeg is. Gucio is één van de vele slachtoffers van de regelgeving in Polen en de behandeling van dieren. Is het zijn lot om onopgemerkt in het asiel te overlijden? Voorlopig is de kennel zijn enige veilige haven. Gucio, in de verste hoek geperst, wil onzichtbaar zijn voor mensen. Pas als je de kennel hebt verlaten gaat hij op zoek naar de overgebleven lekkernijen. Gucio is een prachtige hond. Hij heeft een thuis nodig dat hem de waardigheid teruggeeft die hij al geruime tijd mistπŸ˜₯ We moeten onthouden dat Gucio dakloos is, maar geen zwerver. Er zijn mensen verantwoordelijk voor zijn lot. Dezelfde mensen die al vijf jaar nogal gedachteloos voor zijn onderhoud betalen. Lijkt het erop alsof het die mensen van de gemeente interesseert hoe het met hem gaat? Hier is maar één antwoord mogelijk. Laten we Gucio daarom niet “onder de hoede” van de huidige “eigenaren” laten. Hij moet gered worden. Ze willen hem niet helpen. Dat is al lang gebleken want daar hebben ze jaren de tijd voor gehad. Momenteel deelt Gucio een kennel met een reu, Maks. Ook Maks zoekt dringend een plekje:

Interesse in adoptie van Gucio? Reageer dan via het contactformulier onderaan de pagina. Bellen kan tussen 18.30-21.30 met Aleksandra Sajdak (0031 626 378 666, Engels).

Wij plaatsen honden altijd via onze adoptieprocedure: intakeformulier, huisbezoek en adoptie-overeenkomst .

Interesse in Gucio, dan kunt u contact opnemen met ons

Geslacht Reu
Leeftijd 6 jaar
Leeftijdscategory Volwassen
Formaat / Grootte Gemiddeld
Kan met honden? Ja
Kan met katten? Onbekend
Kan met jonge kinderen? Onbekend
Kan met oudere kinderen? Ja
In opvang? Nee
Facebook pagina Klik hier