Over Gajowy

Gajowy Beschrijving

Gajowy is te bezoeken in Herent BE.

Verblijfplaats: Schronisko Cyganowo w Sejnach sinds 2022

Gajowy werd eind '22 op 2 jaar geschat. Hij zou een energieke en opgewekte jachthond moeten zijn, maar treurt helaas in het asiel. Hij kan zichzelf gewoon niet zijn, en het leven valt hem er zwaar. Zodra hij een kans krijgt klampt hij zich vast aan mensen en nestelt hij zich in hun armen. Hij zoekt steun en warmte, dat is duidelijk.

Gajowy is van nature een gevoelig hondje dat veel liefde nodig heeft. Voor Gajowy zijn we op zoek naar liefdevolle mensen die hem zullen helpen zichzelf te vinden, en die Gajowy laten beseffen dat hij nog zo jong is en dat zijn jeugd nog voor hem ligt.

Belangrijke informatie: Als u op zoek bent naar een klassieke jachthond, dan is Gajowy niet de juiste hond! Hij heeft een zeer onderdanig en delicaat karakter.

Link naar de facebookpagina, mogelijk zijn of worden daar nieuwe foto's en/of filmpjes geplaatst: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.219374617110410&type=3

Als u geïnteresseerd bent, reageer dan via het contactformulier of stuur ons een pb via onze facebook groep, bellen kan via 0031 626 378 666 (Aleksandra Sajdak, Engels) alleen tussen 18:30-21:30 uur.

Alle honden worden geplaatst middels een adoptieprocedure, intakeformulier, huisbezoek en met een adoptieovereenkomst. Als u op "contact" hieronder klikt kunt u het intakeformulier invullen.

Vergeet als u uw interesse kenbaar gemaakt heeft via contactformulier of mail niet in uw spambox te kijken. We krijgen heel vaak geen reactie op onze e-mails.

Interesse in Gajowy, dan kunt u contact opnemen met ons

Geslacht Reu
Leeftijd 2 jaar
Leeftijdscategory Puppy
Formaat / Grootte Gemiddeld
Kan met honden? Ja
Kan met katten? Onbekend
Kan met jonge kinderen? Onbekend
Kan met oudere kinderen? Ja
In opvang? Is in opvang
Facebook pagina Klik hier