Over Budrys

Reeds geadopteerd

Budrys Beschrijving

๐๐ฎ๐๐ซ๐ฒ๐ฌ ๐ข๐ฌ ๐ญ๐ž ๐›๐ž๐ณ๐จ๐ž๐ค๐ž๐ง ๐ข๐ง ๐ƒ๐ž๐ง ๐‡๐š๐š๐ ๐Ÿ‡ณ๐Ÿ‡ฑ

๐๐š๐š๐ฆ: Budrys ๐‹๐ž๐ž๐Ÿ๐ญ๐ข๐ฃ๐: ongeveer 3 jaar (op 03.02.24) ๐†๐ซ๐จ๐จ๐ญ๐ญ๐ž: reu ๐†๐ž๐ฌ๐ฅ๐š๐œ๐ก๐ญ: middelmaat ๐•๐ž๐ซ๐›๐ฅ๐ข๐ฃ๐Ÿ๐ฉ๐ฅ๐š๐š๐ญ๐ฌ: sinds januari 2023 in het asiel. Eerst een jaar in Sejny. Daarna is hij overgeplaatst overgeplaatst naar een nóg slechter asiel: GH. Sinds 2 maart 2024 in opvang in Den Haag, Nederland Budrys is een schat๐Ÿ’– Hij houdt van mensen. En hij houdt van wandelen. Hij springt ook zo bij u in de auto, zie de foto. Budrys is een hond die altijd mee zal werken. Hij werd bij het asiel gemeld omdat hij samen met een andere hond voor de ingang van de supermarkt lag. Mensen zouden er niet kunnen winkelen... Terwijl Budrys ontzettend vriendelijk en vrolijk is๐Ÿ˜‰ En de andere hond trouwens ook. Budrys houdt van aaien. Hij verlangt naar menselijk contact. Maar ja, mensen zien wat ze willen zien. Budrys ziet eruit als elke zichzelf respecterende hond uit de Suwaล‚ki-regio: groot, bruin en herderachtig. Er zijn veel van zulke honden in de dorpjes van Polen. En we weten het: hun lot is bezegeld. Meestal zitten ze aan kettingen of brengen ze hun hele leven in het asiel door. Maar Budrys heeft een geweldig karakter! Lief voor zowel mensen als andere honden. Vertrouwend, blij en bijna puppyachtig omdat hij voortdurend wil spelen. Alsof de natuur, die hem van meer originele schoonheid heeft beroofd, het wil goedmaken mer zo’n fantastisch karakter.

Interesse in adoptie van Budrys? Reageer dan via het contactformulier onderaan de pagina. Bellen kan tussen 18.30-21.30 met Aleksandra Sajdak (0031 626 378 666, Engels).

Wij plaatsen honden altijd via onze adoptieprocedure: intakeformulier, huisbezoek en adoptie-overeenkomst

Interesse in Budrys, dan kunt u contact opnemen met ons

Geslacht Reu
Leeftijd 3 jaar
Leeftijdscategory Volwassen
Formaat / Grootte Gemiddeld
Kan met honden? Ja
Kan met katten? Onbekend
Kan met jonge kinderen? Onbekend
Kan met oudere kinderen? Ja
In opvang? Is in opvang
Facebook pagina Klik hier